2009. szeptember 15.

Első

Két hét és elindul a nagy kaland - már cirka öt éve várok erre. Ez megérdemel már egy blogot önmagában is, ugye?
Mi is várható ide? Képek, tapasztalatok, sztorik, infók, furcsaságok és "állatságok". Lehet kommentezni is majd, mindenkinek, hogy én is halljak felőletek, meg hogy legyen lehetőség kifejezni mindenféle érzelmeiteket írásban is :)

Addig pedig az utazási előkészületekről fogok itt humorizálni meg jajongani, meg közvélemény-kutatni, főleg  a csomagolás kapcsán, merthát a súlylimit az egy közepes kutya tömegével egyenlő, azaz 20 kg.Mindjárt egy kérdés:
Milyen magyar nyelvű könyvet vigyek magammal?!
Kommentekbe tessék válaszolni, mindenki javasolhat max. 3 darabot.

Angol nyelvű asszem a Gyűrűk ura lesz. Szórakoztató, irodalmi, és HOSSZÚ, tehát a repülőn se kell félnem, hogy kiolvasom mielőtt a stewardess felszolgálja a kávét.

Más. Van egy macskánk. Tegnap találtuk. Macskakiállításról jöttünk haza hugommal, hát erre a házunktól csupán harminc méterre jön szembe egy szürke cirmos tünemény. Mini-tünemény (kb 2 tenyérnyi). Mégse hagyhattam szegényt az utcán! Úgyhogy be lett fogadva azonnali hatállyal. Amúgy már akartunk is egy macskát otthonra, lévén 2 öreg kutyánk elveszett :(. Szóval van most nekünk Rozsdi, a szürke/barnásvörös cirmos, aki imád aludni, enni, játszani, embereket követni, nekik dorombolni, törleszkedni és DAGASZTANI. Képek nemsokára ;) Csak azt sajnálom, hogy nem láthatom, ahogy felcseperedik... ilyen az élet.

3 megjegyzés:

  1. háború és béke(mert nem olvasod el mire hazajössz)
    römp vegyészeti lexikon (mert lexikális tudásra is szükség van)
    légy jó mindhalálig-ezzel az a baj, h vagy félredobod az első oldal után, ami a célnak megfelel vagy előfordulhat ,h elolvasod mire becsekkolsz
    :P:P:P

    VálaszTörlés
  2. az ok, de a háború és béke igazából orosz. a légy jó mindhalálig már megvolt, és elég is volt belőle annyi. a vegyészeti lexikon jó ötlet lenne mer elég hosszú de sajnos túl sok helyet foglal :D pláne hogy több kötetes :O

    VálaszTörlés
  3. A römp lexikon tiltott gyümölcs ugyanis azzal lehet a legjobban préselni és tornyot csinálni a kocsiknak.
    rék

    VálaszTörlés