2009. november 26.

Virág

Ma arra jövök haza, hogy egy titokzatos cetli van becsúsztatva az ajtófélfa és az ajtó közti résbe. Nézem: VIRÁGKÜLDŐSZOLGÁLAT - értesítés kézbesítetlen küldeményről (legalábbis a japán megfelelője) . Mondom mi a...? küldő: Hangarii-sama. Na az meg... hogy? és miért? és egyáltalán? Átrohantam Csillához nagy zavaromban, mer mondom várok csomagot otthonról de miér küldték volna a virágküldővel ? Az Óitaival? De senki nem tudja a címem Magyarországon csak szüleim... itteni magyarok meg miér küldenének virágot?! Vagy mi van?
A kérdés 10 perc múlva megoldódott (ezalatt benyomtuk Csillával a jakiszobánkat: ő a sajákészítésűt, én a boltit--- -.-)
A virág - gyönyörű, rózsaszín-lila-zöld kompozíció - a CSALÁDOMTÓL érkezett!!! még egy magyar kártya is van hozzá mindenki nevével!!!!!
Ez volt életem legmeglepőbb születésnapi ajándéka!!!
Az én kis családom egy japán virágküldőszolgálattal küld szülinapi ajándékot.... méghozzá időben, mer holnap ilyenkor már Fukuokában leszek.... Most komolyan?! Ezt hogy csináltátok?!?! és egyáltalán, neten? angolul vagy hogy?! ÁÁÁ :D KÉSZ!
nade addig is amíg nem tudunk beszélni élőben:
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!!!!




4 megjegyzés:

  1. Tényleg gyönyörű a csokor! Szebb mint amit itthonról kiválasztottunk ,hát igen a japánok - és a nyuszi: Telitalálat !!!:) És hogyan ...Jupi szavaival élve: Mindent nem mondunk el!:)) de...majd szóban.Millió puszi!!!ANYA BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Boldog szülcsinapcsit ! :D

    Bianka

    VálaszTörlés
  3. Már nem azért de ez a virágküldő szolgálat mindenhova visz virágot és pont akkor adják át amikorra azt a megrendelő küldi.Boldog szülinapot

    Réka

    VálaszTörlés
  4. De ezt most miért kellett elmondani? hülyegyerek... -.-l

    VálaszTörlés