2009. november 4.

Diavetítés

Új modullal bővült a blog! Nézzetek csak jobbra! A Diavetítés címszó alatt! Ott ott!
Bizony, mostantól itt is élvezhetitek a képeimet, és ami még jobb: az ÖSSZESET :D Hála a Picasa-nak :) persze ott se végtelen a tárhely így időről időre frissülni/cserélődni fognak a fotók. Meg majd link is lesz hozzá. Ha rendesen beüzemelem. Mer ki kéne ismerni meg minden és az idő, az meg nincs sok.

amugy a hétvége szuperelfoglalt volt, főztünk, halloweeneztünk, eladtuk amit főztünk, aztán házibuliba mentünk (japán style, ugyhogy "csak" kaja-pia volt), mindezt kb 30 óra leforgása alatt, nem csoda hogy hétfőn SEMMIT nem csináltam egy kis esti kajáláson-beszélgetésen kívül ... majd kedden elmentünk páran a Kaikanból a Nitoriba, kedvenc lakberendezési áruházamba, és vettem (sok egyéb közt) egy csodás széket... mi is a csodás benne? a) nincs lába :) b) puha szőrmés borítása van (külön huzat) c) kényelmes szivacsos d) állíthatós háttámlájú !!!
szóval szuperkényelmes így mostantól ott eszek, ott tanulok - a fincsi puha szőnyegemmel együtt mintha a felhőkben lennék ... egy hátránya van csak: ALTAT :) pont mer olyan komfortos....

na meg vettem takoyaki-készítő elektromos készüléket :D a takoyaki az egy kis falatnyi gömb (ill. gömbök mert egynél nem lehet leállni) palacsintaszerű tésztából, polipdarabbal (tako) a közepén... na lehet hogy ez nem győzött meg mindenkit, de higgyetek nekem, nagyon ott van :D és most már házilag is meg tudom csinálni :)

Most kb ennyi mennem kell még házit írni és képeket menedzselni :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése