2009. október 19.

kirándulás

Nohát megin rég írtam, ez azért van mert el vagyok foglalva. Tehát ha nem írok az általában jót jelent :)
nézzük, múlt héten már elég sok órám meg tanulnivalóm volt; de persze ebből is az lett hogy utolsó pillanatban kapartam valami leckeszerűt pl írásórára, bár a szavakat jól megtanultam, és sikerült egy hibátlan dolgozatot összeszedni indításképp :) alapjában véve érdekesek az órák; kedvencem egyértelműen az advisorom, Nagaike-sensei: zseniális nő; vicces, kedves, okos, élénk :) 2 órám is van vele, Popular Culture meg Cross-Cultural Communication. Ladies' Comics (=nőknek szánt pornómanga) témában tartunk majd előadást Minával pop culture-ön jövő héten :) érdekes lesz. :)

Huh már jó késő van de koreai szomszédomnál megin parti van :) elég sokszor megy a nevetgélés odaát esténként; amugy annyira nem vészes, tudok tőlük aludni. A koreaiak különben is jó fejek, szeressük őket; már akiket eddig megismertem :)

Nah hát hét közben persze ment esténként a szomszédolás, dumálás estébé :) ami ugye muszáj. Tanulás mellett-helyett :)

Sulira visszatérve. Pénteken a partikula-magyarázós óra után (éljenek a fasza nyelvészet tanárok) John volt olyan kedves és elkísért beadni a regisztrációs papírjaimat a "TO-n".
ebből a sztoriból kiemelendő:
Péntek délután negyed 4.
2 irodába is el kellett mennem.
Egyik helyet egy 3. irodában dolgozó hölgy mutatta meg, személyesen, kedvesen.
Mind2 irodában voltak többen is.
Kedvesek voltak.
Segítőkészek.
Gyorsak.

Nem vittem be pár papírt még - otthonhagytam a pénztárcám...

kábé még ő kértek elnézést.

majd este visszahívtak hogy az óraregisztrációmat leadtam-e, mondom igen, ahova kellett. Kiderült, a cserediák-to-nak is kellett volna, de
Nem baj, semmi gond, majd beszerezzük tőlük, ne csináljak semmit.
Este 6 körül hívtak.
és ők kértek szinte elnézést hogy én csesztem el valamit.

Na EZ az ami otthon nincs.

valamint kiemelendő a John és az "extremely nice" is természetesen. Tök jól eldumáltunk mindenféléről; mondjuk ő az aki odavolt a pörköltért, és javasolta főzzek gyakrabban :D és hogy még anyagilag is hozzátenne hehhhe :)
ma este yakisoba-t csináltam, végre nem csak hagymából és rákocskából, hanem volt benne más zöldség is; áthívtam Johnt is hát, ne egyek már egyedül .) eldumáltunk, segitettem neki leckét írni :) ahelyett h az enyimet írtam volna.

Jah igen, és megcsináltam a lehajthatós asztalomat ugyhogy civilizáltam étkeztünk (végre)

Van szőnyegem is :)

igaz ma ráejtettem reggel egy tojást (rántottát ettünk) de gyorsan eltakaritottuk Minával:)


A kajákról télleg kell már csinálnom egy külön bejegyzést: voltunk szusizni, voltunk az udon-kifőzdében csütörtökön a szomszédban, meg hát persze a Mos Burger (mai ebéd) meg a menza meg az instantkaják...
meg a 400 yenes nigiri-szusi tál amit a sima boltban veszek meg :)
ja meg a mult hétvégi takoyaki meg yakisoba
meg a tegnapi ínyszétégető takoyaki

szóval igen. a 7vége.
péntek este: hastánc magamban jeeeee elfoglaltam a lobbit :) majd póker (John meg Huun próbáltak tanítani minket....az utsó kört én nyertem :D), majd dumcsi.
szombat: kirándulááás a tutorokkal és a többi cserediákkal :) jól elfárasztottak minket, de szép volt. templomok, zazen :) japán kaja ebédre, mandarinszüretelés :) a csodás japán természet ahhh mindenkit elvarázsol; csak azt sajnáltuk hogy nem tölthetünk minden helyen több időt. Abevel egész sokat beszéltem, japánul persze :) mindenki odavan h milyen jól beszélem a nyelvet... kedves tőlük, bár tudom hogy ez nem 100% igaz :)

képek a kirándulásról hamarosan, bár facebook-on Matt fotóit kiraktam az üzenőfalomra tessék nézni :)

szombat este Jari sokadik szülinapi partija Jun-nál. Szakéztam. Sokat. Nem kellett volna :) de azért túléltem; maga a buli pedig szuper-fun volt, voltak japánok is amerikaiak is, meg persze Charlotte Koreából :)
Matt szuper édes volt, tartotta bennem a lelket hazáig. cserébe főznöm kell majd neki valami jót:) amúgy ő szeret és tud is főzni :)

vasárnap kihevertem a bulit és elvertem 4000 jent a közértben (Shopping Csillával...:) mindig 1 órát elvagyunk kb :)).
lesz kajám egy darabig :)

este Péter és Miki, a tai fiú szülinapja. Shiroki izakaya, ami végülis kocsma meg közbe vendéglő is.... :) teljes őrület volt, a számlafizetés hülyén lett megoldva, többen sokkal többet fizettek a végén mint kellett volna....ezenkívül a helyén volt a dolog, sok duma, hülyülés, egymás ivásra bíztatása - hát volt akit nem kellett bíztatni de azért ment a kiabálás, csak azér is :)
11 körül kiraktak minket; volt aki még továbbment a "gaijin-bárba", ahol sok külföldi megfordul, hát mi hazamentünk; Mina nálam aludt ismét.

ma reggel a rántotta után segítettem elcipelni Csillával Mina "kelengyéit" pl a kotatsut is; viccesen néztünk ki megrakodva :)
így most nekem így nincs kotatsum, de lehet h beszerzek majd Eva-val együtt közösen egyet :) nagyon imádom azt a csajt, első amerikai barátnőm innen :) én meg neki első magyar baránője, mint megbeszéltük tegnap :)

ezután beszereztük a személyazonosító kártyát, meg különböző ügyeket intéztünk a finn lánnyal, Riikával, Evával, Jarival, Zackkel és Johnnal. teleettük magunkat japán hamburgerrel és beugrottunk a százjenes shopba mert ott mindig van valami amire kiderül, hogy szükségem van. pl fogmosópohár, asztalláb(szerűség), mágneses képrögzítő bigyóka.... :)
Jah meg megcsodáltuk a japán pornóipar termékeit. Fura. mangák kicsapva a legdurvább tartalommal a polcra, míg a "sima" pornómagazinok leragasztózva, hogy ne lehessen kinyitni véletlenül ám (ja és szétcenzúrázva...)

ma megint táncoltam némi tanulás után.  Isteni érzés; érzem hogy kezdek visszaszokni rá. a hátam is érzi :) meg is masszírozott pénteken Jari; majd holnap is meg lesz kérve szerintem, nagyon ügyesen csinálta...
ja és jól leizzasztom magam a táncban, ami a sok finomság után elkél ....
No hát kb ennyi, kicsit összevissza amolyan Nóris módon :)

Oyasumi :)

2 megjegyzés:

  1. Óriási a blogod bébe. Csak így tovább és milliárd bejegyzést akarunk! Gooo Nóri!

    :)

    VálaszTörlés
  2. A TO-s rész annyira megdöbbentő volt, hogy majdnem leestem a székről!
    :-)

    VálaszTörlés